Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va de pus în holul Consiliului Judeţean. Când va avea loc înmormântarea

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va de pus în holul Consiliului Judeţean. Când va avea loc înmormântarea

Nicolae Mischie s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va fi depus vineri, 20 aprilie, în holul Consiliului Judeţean Gorj, instituţie pe care a condus-o timp opt ani, din 1996 şi până în 2004.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, în Cimitirul Municipal Târgu Jiu. 
Nicolae Mischie s-a stins din viaţă duminică, 15 aprilie, la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat de aproximativ două luni, în urma unei infecţii severe, după cum a anunţat familia. Acestuia i s-a făcut rău imediat cum a aterizat în ţară, după ce fusese la o clinică din Germania, unde ar fi suferit o intervenţie la creier. Zborul i-ar produs anumite probleme fostului deputat şi preşedinte al Consiliului Judeţean. 
 
Nicolae Mischie a fost primul om politic din România care a primit tiltul de „baron“ ca urmare a modului său dictatorial de a conduce judeţul. Acesta a fost deputat din partea FSN şi PDSR între 1992 şi 1996, după care a ajuns preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, poziţie pe care a ocupat-o până în anul 2004. Tot în această perioadă a fost şi preşedinte al PSD Gorj. 
Nicolae Mischie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă. După un an şi două luni a fost eliberat din penitenciar ca urmare a vârstei înaintate şi a faptului că a scris o carte în spatele gratiilor. 
citeste totul despre: