„Dorel“, în acţiune în Târgu Jiu: maşină uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului şi trecere de pietoni pentru un pom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a fost uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului din Târgu Jiu, cu toate că terenul din jurul autoturismului a fost excavat.

Maşina nu mai are pe unde să fie scoasă pentru că terenul a fost excavat. Nu se cunoaşte proprietarul autoturismului Cielo, de culoare albastră. „Nu cunosc această situaţie. Poate este vorba de o maşină abandonată. Responsabilitatea aparţine firmei care efectueză lucrările de construcţie. O să văd exact despre ce e vorba“, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu. 

image

 

Trecere de pietoni pentru un pom

Lucrătorii Primăriei Târgu Jiu nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi au trasat o trecere de pietoni care opreşte într-un pom de marginea drumului. 

image

Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că semnalizarea trecerii de pietoni care se opreşte într-un pom va fi corectată: „Din păcate, lucrarea a fost făcută într-un ritm alert şi s-a comis această eroare. Trecerea de pietoni va fi mutată, iar cea actuală va fi ştearsă“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite