„Dorel“ a dat lovitura la Aiud: cum se asfaltează o parcare în care a mai rămas o maşină? Ce a ieşit este ireal: „Suntem mai rău ca la Caracal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie ireală şi comică la Aiud. O firmă care asfalta o parcare a finalizat lucrarea fără a mişca o maşină de pe loc. S-a ajuns astfel în situaţia halucinantă ca întreaga parcare să fie asfalaltă cu excepţia locului unde se află parcată maşina respectivă. Fotografiile au fost publicate pe internet şi au provocat sute de comentarii. Un locuitor spune că ”suntem mai rău ca ăia la Caracal”

Fotografii cu maşina în parcare, dar şi cu muncitori care asfaltau în jurul acesteia au fost publicate pe internet stârnind sute de comentarii. Un locuitor aseamănă Aiudul cu Caracal, iar altul, amuzat, susţine că muncctorii au vrut să facă un rondou de flori şi maşina era matriţa. Activitatea ”Doreiilor” a avut loc în cartierul Micro din oraş, unde se derulează lucrări de moderizare a străzilor.

Cele mai amuzante comentarii de pe Internet: 

Greu îi să pui o hârtiuţă sub ştergătoare cu ”vezi că mâine torn asfaltul, eliberaţi zona"; Ăştia o zi lucrează pe acolo şi 3-4 zile dispar. De unde să visam când să eliberăm parcarea?

image

Cât de prost poţi să fii să faci aşa ceva. Pe cel care a coordonat lucrarea îl cheamă "DOREL". Dorele probleme tată?; Nu va panicaţi! Vroiau să facă un rondou de flori.. şi maşină era matriţa :)))))))))))))))); Ăştia chiar îşi bat joc de noi;

Nu aş fi crezut că se poate aşa ceva în Aiud. Cum să-ţi baţi joc în halu asta; De ce nu-l aduce nimeni pe primar să vadă ce lucrări plăteşte ?????????

image

Primarul PNL din Aiud nu mai candidează la un nou mandat. Horaţiu Josan se vrea deputat

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite