Antrenorul australian Darren Cahill, în cojoc ciobănesc pe Transalpina

Antrenorul australian Darren Cahill, în cojoc ciobănesc pe Transalpina

Darren Cahill s-a fotografiat cu un cojoc ciobănesc din lână de la Stâna Ştefanu Foto: Instagram

Australianul Darren Cahill a fost alături de Simona Halep în vizita pe care a făcut-o pe cea mai înaltă şosea din ţară, Transalpina.

 
Cei doi au poposit la Stâna Ştefanu, unde au gustat din mâncărurile tradiţionale. Darren Cahill nu a scăpat prilejul de a se fotografia în cojoc de cioban. Fotografia a fost postată de antrenorul australian pe pagina sa de Instagram alături de un mesaj: „O experienţă senzaţională într-o ţară extraordinară. Le mulţumesc mult Simonei Halep, lui Cosmin Hodor, lui Theo Cercel şi Alinei Tecşor pentru că au organizat această călătorie de întoarcere către Bucureşti“. 
 
Simona Halep (27 de ani) a fost asaltată de turiştii care au dorit să se fotografieze cu marea sportivă. „A stat cam o oră şi jumătate. A mâncat la noi şi i-a plăcut foarte mult ce i-am pregătit“, a mărturisit băciţa Mărioara Babu, care se ocupă de stâna care a devenit unul dintre principalele puncte de atracţie de pe Transalpina. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: