VIDEO Şoferul care a murit în accidentul teribil de la Tărtăşeşti s-ar fi sinucis. Imagini de la bordul maşinii

VIDEO Şoferul care a murit în accidentul teribil de la Tărtăşeşti s-ar fi sinucis. Imagini de la bordul maşinii

Accidentul a avut loc, marţi, pe DN 71, Târgovişte - Bucureşti, în comuna Tărtăşeşti

Poliţiştii din Dâmboviţa investighează cu atenţie accidentul mortal petrecut marţi noapte pe DN 71 Târgovişte - Bucureşti. Şoferul de 46 de ani ar fi vrut să se sinucidă după o ceartă aprigă cu soţia sa. Pe imaginile surprinse de o cameră amplasată la bordul maşinii se pot vedea ultimele clipe dinaintea imapctului.

Şoferul în vârstă de 46 de ani, din Ilfov, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi nu a mai putut stăpâni maşina pe care o conducea. Bărbatul s-a dat peste cap cu autoturismul, iar maşina sa a fost practic ruptă în două.
 
O cameră de supraveghere amplasată într-o benzinărie a suprins momentul în care maşina a rulat chiar pe parapetul despărţitor de pe marginea drumului, care este din beton.
 
Accidentul a avut loc, marţi, pe DN 71, Târgovişte - Bucureşti, în comuna Tărtăşeşti.
 
Echipajele de salvare sosite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul victimei. 
 
Accidentul a avut loc, marţi, pe DN 71, Târgovişte - Bucureşti, în comuna Tărtăşeşti. Şoferul nu a adaptat viteza şi a intrat în parapetul despărţitor de pe marginea drumului.
 
 
În urma accidentului, şoferul a murit pe loc. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările