Strigătul după ajutor al familiei unui român mort în Italia. Nu au bani pentru a-l aduce acasă

Strigătul după ajutor al familiei unui român mort în Italia. Nu au bani pentru a-l aduce acasă

Un adolecent din Vişineşti a murit în condiţii neelucidate până acum. Se pare că acesta ar fi căzută de la balconul clădirii în care acesta locuia. Tragedia s-a petrecut în Italia, iar familia se chinuie să strângă bani pentru a aduce acasă trupul neînsufleţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primarul comunei Vişineşti, din judeţul Dâmboviţa, a lansat pe Facebook un apel umanitar pentru a ajuta familia îndurerată. 
 
„Dragi prieteni, vin în faţa dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta să-l aducem acasă pe STANCIU CATALIN  (Bibicu). 

Din păcate această poveste este reală! De când am aflat că a murit, m-am rugat la Bunul Dumnezeu să nu fie adevărat, mai ales că eu îl cunosc personal. 

Am rugămintea la dumneavoastră să distribuiţi în speranţa că va dori cineva să  dea o mână de ajutor familiei pentru a-l aduce acasă. 
 
Ajuns în Italia, a ales sa lucreze cinstit alături de alţi tineri dar şi sa facă mult bine celor din jur. Nimic nu prevestea ce urma sa se întâmple. 

Când totul părea perfect şi începea să se bucure de roadele muncii sale, din împrejurări necunoscute Bibi a căzut de la balconul clădirii în care locuia.
 
 
Prietenii, colegii si comunitatea din Italia s-au mobilizat şi au iniţiat o campanie de strângere fonduri pentru a-l putea repatria şi inmormanta creştineşte în România. 
 
Cu inimile rapuse de durere mama şi fratele lui mi-au spus "măcar sa fie înmormântat lângă tatal lui".
   
Haideţi să nu rămânem indiferenţi. 
 
Va mulţumesc!
 
Donaţiile se fac la sediul Primăriei Vişineşti sau în conturile de mai jos:
RO61 BREL 0005 5095 0472 0100  CONT LEI
LT53 3250 0114 8828 9369 CONT EURO”, este mesajul postat de edil pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările