Plantaţie de canabis descoperită de poliţişti în Viforâta

Plantaţie de canabis descoperită de poliţişti în Viforâta

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate resturi de materie vegetală, o ţigară confecţionată artizanal ce conţinea canabis, 3 laptop-uri, 23.000 de lei, o plantaţie de cannabis şi alte obiecte purtătoare de urme de canabis.

Poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT, au efectuat, luni, patru percheziţii la două persoane bănuite de înfiinţarea unei culturi de canabis, în urma cărora au fost indisponibilizate resturi de materie vegetală, laptopuri, bani şi o plantaţie de canabis.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..
 
„Începând cu luna iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au investigat înfiinţarea unei culturi de cannabis, de tip out-door, formată din peste 30 de plante şi înfiinţată pe o colină din localitatea Viforâta. La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat 4 percheziţii la 2 persoane bănuite de înfiinţarea şi recoltarea unei părţi din cultura de canabis”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
În urma descinderilor, au fost indisponibilizate resturi de materie vegetală, o ţigară confecţionată artizanal ce conţinea cannabis, 3 laptop-uri, 23.000 de lei, o plantaţie de canabis şi alte obiecte purtătoare de urme de cannabis.
 
„De asemenea, un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti ai Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Ploieşti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi”, mai arată Poliţia.
 
citeste totul despre: