FOTO Turiştii sosiţi la Padina au strigat „Happy Halloween!” la bustul gol. Afară erau peste 20 de grade

FOTO Turiştii sosiţi la Padina au strigat „Happy Halloween!” la bustul gol. Afară erau peste 20 de grade

Vremea frumoasă continuă să ne suprindă şi în acest weekend, când meteorologii prognozează temperaturi de 20 de grade celsius la peste 1700 de metri altitudine

Vremea frumoasă a fost motiv de bucurie la peste 1700 de metri altitudine, în Platoul Padina, din Munţii Bucegi, acolo unde turiştii au serbat Halloweenul într-un mod mai puţin obişnuit pentru această perioadă. Oamenii s-au dezbrăcat la bustul gol şi au făcut plajă, pentru că afară erau peste 20 de grade.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sărbătoarea de Halloween a fost serbată în weekendul trecut la Peştera, pentru că în timpul săptămânii nu urcă atât de mulţi turişti pe munte. Turiştilor cazaţi la Hotelul Peştera din Munţii Bucegi nu le-a venit să creadă ce vreme au putut prinde la cumpăna dintre lunile octombrie şi noiembrie. Au avut la dispoziţie, din partea gazdelor, dovleci şi tot felul de obiecte specifice sărbătorii de Halloween, dar nu au uitat să adauge un strat subţire de bronz de munte pentru a zi reuşită.
 
Petrecerea a ţinut până seara târziu, când toţi cei prezenţi s-au strâns în jurul unui foc de tabără şi au făcut cunoştinţă şi cu "forţele malefice" dezlănţuite de Dracula.
 
Oricum, vremea frumoasă continuă să ne suprindă şi în acest weekend, când meteorologii prognozează temperaturi de 20 de grade celsius la peste 1700 de metri altitudine.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările