VIDEO Jaf în stil mafiot la Poiana. Hoţii au furat o sumă mare de bani şi au dat foc locuinţei pentru a-şi şterge urmele

VIDEO Jaf în stil mafiot la Poiana. Hoţii au furat o sumă mare de bani şi au dat foc locuinţei pentru a-şi şterge urmele

Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi, joi, 22 august, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de către un bărbat din Poiana, că locuinţa sa este cuprinsă de flăcări.

 
Imediat, la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de la I.S.U Dâmboviţa pentru lichidarea incendiului şi  efectuarea de verificări.
 
„Din primele date, se pare că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate şi ar fi răvăşit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani şi de obiecte de valoare. Ulterior, acestea ar fi incendiat locuinţa. În prezent se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor bănuite şi pentru tragerea lor la răspundere penală”, a precizat IPJ Dâmboviţa. 

Familia de agricultori plecase dis-de-dimineaţă la muncile câmpului. La un moment dat, amintindu-şi că a uitat ceva, băiatul s-a întors. A avut un şoc atunci când a văzut că iese fum din casă, iar ferestrele sunt larg deschise. 
 
După o minimă căutare, şi-a dat seama că hoţii au plecat cu o sumă mare de bani, pusă deoparte de familie pentru construcţia unei case. Asta se adaugă la pagbele cauzate de incendiu, printre care mobilă şi electronice şi electrocasnice de valoare. În nebunia lor, hoţii au căutat şi în frigider.
 
Familia trece de la un necaz la altul. În urmă cu doi ani a pierdut un copil, iar mormântul le-a fost profanat de hoţii care au furat un lănţic de aur şi alte bunuri din coşciug.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: