A vrut să obţină permisul prin fraudă. Metoda folosită de o femeie pentru a copia, în timpul examenului

A vrut să obţină permisul prin fraudă. Metoda folosită de o femeie pentru a copia, în timpul examenului

O femeie din Dâmboviţa s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă încercând să fraudeze examenul de obţinere a permisului de conducere. De asemenea, a fost declarată respinsă la examen.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Poliţiştii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor au constatat că, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere-proba teoretică, un candidat (femeie) nu a respectat interdicţia referitoare la folosirea echipamentelor tehnice de comunicare în timpul examenului, în sensul că deţinea asupra sa telefonul mobil, ascuns, iar altă persoană aflată în apropiere îi furniza răspunsurile corecte la întrebările din testul de examen”, a precizat Prefectura Dâmboviţa. 
 
Totodată, a fost informată conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, precum şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi a Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa cu privire la eveniment, iar în cauză, va fi sesizat parchetul competent pentru continuarea cercetărilor, mai arată instituţia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările