VIDEO Imagini cu momentul în care două avioane de mici dimensiuni se lovesc în aer la Suceava şi se prăbuşesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe reţelele sociale au fost postate imagini cu momentul în care două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, sâmbătă, în localitatea Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava. În urma ccidentului aviatic, unul dintre piloţi a murit, iar celălalt este în stare gravă.

GALERIE FOTO 

În imagini se observă cum pilotul care zboară la altitudine mai mare pierde controlul avionului şi se loveşte de cel de dedesubt, iar ulterior se prăbuşesc în afara pistei. 

 Pilotul mort în accident se numea Cornel Marinescu şi locuia în Bucureşti. Avea 60 de ani şi este considerat unul dintre aşii aviaţiei acrobatice din România. Numele pilotului rănit grav este Sorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani şi originar din Timişoara. Bochiş a fost preluat în stare gravă de la Suceava şi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. „Pacientul este în comă şi are multiple fracturi: traumatism craniocerebral deschis, contuzie toraco-abdominală, fractură de gambă. Este intubat şi ventilat mecanic", a transmis Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite