Bebeluş de şase luni, mutilat de porcul familiei

Bebeluş de şase luni, mutilat de porcul familiei

Fetiţa a fost muşcată de urechi şi mâini de un porc. FOTO: Arhiva Adevărul

Fetiţa de şase luni, lăsată singură în casă de mama care s-a dus să aducă apă, a fost atacată de porcul aflat liber în curtea gospodăriei. Animalul i-a ronţăit o ureche şi mai multe degete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în comuna Pătrăuţi din judeţul Suceava. Mama fetei s-a dus să aducă apă de la o fântână aflată în curtea unor vecini, lăsându-şi cei patru copii singuri în casă.

Băiatul cel mare al familiei a mers după mama lui şi a lăsat uşa la casă deschisă. În acel moment, porcul aflat liber în curte a intrat în locuinţă şi a muşcat bebeluşul de ureche şi degete.

Femeia a sunat la 112 iar bebeluşul a fost transportat de urgenţă la spital, fiind operată de urgenţă. Două degete i-au fost parţial distruse de muşcătura animalului.

Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi încearcă să stabilească dacă mama se face vinovată de neglijenţă.

Alte ştiri din Suceava:

UPDATE FOTO Două microbuze, implicate într-un accident rutier la Câmpulung Moldovenesc. Şoferii au murit, patru persoane sunt grav rănite

Tânără de 18 ani, violată în restaurantul Farestin din Burdujeni. Fiul patronului, reţinut de poliţişti

Şeful PNL Suceava, ţeapă de milioane trasă statului

Doi tineri care vindeau ecstasy în Suceava au fost reţinuţi de DIICOT

Doi jurnalişti, daţi afară de şeful PNL Suceava de la o conferinţă de presă: "Au intrat cu glod pe mochetă"

citeste totul despre: