A violat o fetiţă de şapte ani şi le-a spus anchetatorilor că victima şi-a dorit să aibă activitate sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Bărbatul a fost cercetat în arest preventiv. Victima lui are acum aproape 14 ani. Copila i-a povestit unei colege coşmarul pe care îl trăieşte acasă. Fata susţine că a fost abuzată sexual de la vârsta de 7 ani până la vârsta de 13 ani de către concubinul mamei sale.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus prin Rechizitoriu trimiterea în judecată a unui inculpat recidivist aflat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de “viol” în formă continuată.

Este vorba despre un bărbat din zona de munte a judeţului Suceava care a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale, timp de şase ani. Fata a fost agresată sexual de la vârsta de 7 ani până la vârsta de 13 ani. 

"La diferite intervale de timp dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, începând de la sfârşitul anului 2013 şi până înainte de Crăciunul anului 20 l8 inculpatul a constrâns persoana vătămată minoră care în prezent are vârsta sub 14 ani să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale prin constrângere fizică şi morală, profitând şi de faptul că victima minoră se afla în îngrijirea sa fiind fiica concubinei sale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Judecătoria Vatra Dornei.

Anchetatorii informează că inculpatul a recunoscut în principiu săvârşirea faptei, "dar a susţinut în mod nereal că minora chiar şi-ar fi dorit activitatea sexuală la care a constrâns-o în ciuda vârstei fragede pe care o avea în acel moment".

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite