Un băiat de 12 ani, dat dispărut de familie şi căutat de pompieri într-o mlaştină

Un băiat de 12 ani, dat dispărut de familie şi căutat de pompieri într-o mlaştină

Copilul este căutat de pompieri într-o mlaștină

Un băiat de 12 ani din comuna ialomiţeană Bărbuleşti este căutat, duminică, de către pompierii militari, într-o zonă mlăştinoasă a pârâului Sărata, din localitate, după ce s-a dus la scăldat, iar familia a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 reclamând dispariţia copilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, la faţa locului s-au deplasat lucrătorii instituţiei, cu o barcă pneumatică, ulterior fiind solicitat şi ajutorul scafandrilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, transmite Mediafax.

"S-a reclamat la 112 că un băiat aflat la scăldat a dispărut în apa pârâului Sărata, din comuna ialomiţeană Bărbuleşti, s-a efectuat căutarea acestuia cu barca pneumatică şi cu cange de către pompierii Detaşamentului Urziceni, iar ulterior au ajuns şi scafandrii de la Bucureşti, care s-au alăturat în acţiunea de căutare" , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, locotenent George Damian.

La ora transmiterii acestei ştiri, operaţiunile de căutare ale băiatului de către pompierii militari ialomiţeni şi scafandrii bucureşteni continuă, sub privirile membrilor familiei acestuia şi ale localnicilor, apa în zona respectivă, o zonă mlăştinoasă, având o adâncime medie de un metru şi jumătate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările