Razie cu zeci de poliţişti în Bărăgan. Au fost reţinuţi doi proxeneţi şi a fost confiscată o jumătate de tonă de fier

Razie cu zeci de poliţişti în Bărăgan. Au fost reţinuţi doi proxeneţi şi a fost confiscată o jumătate de tonă de fier

Razie la Slobozia FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor. În urma a 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora două persoane au fost reţinute.

 
Pe 5 noiembrie, 49 de poliţişti rutieri, de ordine publică şi investigaţii criminale, au desfăşurat o razie în cadrul căreia au fost efectuate percheziţii domiciliare cre au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Faţă de doi bărbaţi, de 27 şi 33 de ani, din municipiul Slobozia, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 
Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în cadrul acţiunii au fost instituite filtre rutiere şi au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 15.600 de lei. Totodată, faţă de 4 de conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, în urma unui control economic la o societate cu obiect de activitate colectarea şi comercializarea deşeurilor de fier, poliţiştii au aplicat o sancţiune în valoare de 1.000 de lei şi au confiscat 596 kilograme de fier pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: