Percheziţii la suspecţi de furt din Ialomiţa şi Călăraşi. La cât se ridică paguba

Percheziţii la suspecţi de furt din Ialomiţa şi Călăraşi. La cât se ridică paguba

Poliţiştii au descins în două judeţe FOTO Adevărul

Poliţiştii din Slobozia au descins joi dimineaţă, 27 ianuarie, la cinci adrese, în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, la persoane bănuite de furt.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din sediile unor societăţi comerciale şi din locuinţe. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 30.000 de lei.
 
Conform IPJ Ialomiţa, în acest dosar vor fi puse în executare 4 mandate de aducere. La acţiune participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Săptămâna trecută, zeci de poliţişti şi mascaţi din patru judeţe au luat cu asalt locuinţele mai multor suspecţi de furt din depozitele unor societăţi comerciale. Oamenii legii au confiscat 4 autoturisme, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, precum şi bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, Totodată au fost ridicate şi documente în urma a 19 percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările