Fost consilier local la Primăria Perieţi, găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Fost consilier local la Primăria Perieţi, găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Cati sever Leonida a fost consilier local la Perieţi FOTO Ziarul Independent

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 20 foşti şi actuali aleşi locali, printre care şi Cati Sever Leonida, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Perieţi, din judeţul Ialomiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform inspectorilor de integritate, în data de 27 noiembrie 2013 a participat la deliberarea şi adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren aparţinând domeniului privat al comunei Perieţi, către Fundaţia 'Memoria unei Deportări - Fundata 18-19 Iunie 1951', în cadrul căreia persoana evaluată este membru fondator şi membru în Consiliul de Administraţie, deşi avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor Consiliului local.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 77 din Legea nr. 161/2003, ale art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 şi ale art. 75, lit. b) şi f) şi art. 77 din Legea nr. 393/2004.
Persoana evaluată a fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistaăe sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris,  precizat ANI.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: