Încă două persoane din judeţul Ialomiţa, ucise de infecţia cu COVID-19

Încă două persoane din judeţul Ialomiţa, ucise de infecţia cu COVID-19

Îmbolnăvirile cu noul coronavirus cresc alarmant FOTO Adevărul

Încă două decese au fost anunţate în judeţul Ialomiţa, numărul total al celor care au fost răpuşi de coronavirus ajungând la 7.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Conform Grupului de Comunicare Strategică, un bărbat, 46 ani, din judeşul Ialomiţa este cel de-al 127 -lea decedat din România. Acesta a fost iternat în SJU Slobozia-ATI în data de 31 martie. Recoltat pentru COVID-19 în data de 1 aprilie şi confirmat în aceeaşi zi. Decesul a survenit vineri, 3 aprilie. Pe lista celor decedaţi se află la numărul 133 o femeie, de 62 ani. Internată în SJU Slobozia-Medicina Interna în data de 31 martie şi transferată în ATI în data de 1 aprilie. Recoltat pentru COVID-19 în data de 1 aprilie, confirmare în  următoarea zi.  Pacienta, care suferea de diabet zaharat tip II, HTA afecţiuni renale,  decedat vineri, 3 aprilie.
În judeţul Ialomiţa au fost confirmate până în prezent 45 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, cele mai multe, 26 fiind înregistrate la Ţăndărei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: