Caz revoltător în Olt. Un bărbat a început să se autosatisfacă la volan în timp ce în maşină cu el se afla o femeie cu 25 ani mai tânără

Caz revoltător în Olt. Un bărbat a început să se autosatisfacă la volan în timp ce în maşină cu el se afla o femeie cu 25 ani mai tânără

FOTO Shutterstock

Un bărbat este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce o femeie din aceeaşi localitate cu bărbatul l-a acuzat că s-a masturbat în faţa ei, în maşină, în timp ce o conducea spre Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, vineri, 18 octombrie 2019. O tânără de 27 ani, din comuna Fărcaşele,  l-a reclamat pe un consătean, un bărbat de 52 ani, că în timp ce se afla în maşina bărbatului, acesta a început să se masturbeze.

Femeia îl rugase pe bărbatul de 52 ani să o transporte cu maşina din Fărcaşele la Caracal, unde tânăra lucra. Nu se întâmpla pentru prima dată să o ajute în acest fel, doar că tânăra a avut un şoc atunci când, pe raza localităţii Dobrosloveni, a observat că bărbatul se autosatisface sexual. I-a cerut bărbatului să oprească, pretextând că şi-a uitat ceva acasă, iar odată coborâtă din maşină, a anunţat poliţia. În ajutorul tinerei a fost trimisă şi o ambulanţă, femeia suferind un atac de panică.

Soţul tinerei nu a mai aşteptat însă ca bărbatul să fie pedepsit conform legii şi l-a agresat fizic, la rândul său. Acum bărbatul de 52 ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală, iar soţul femeii, pentru loviri sau alte violenţe.

„În dimineaţa zilei de 18 octombrie a.c., în jurul orei 9,00, o femeie, de 27 de ani, din Fărcaşele a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, cunoscut al acesteia, a observat că bărbatul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge şi fără a-i face vreo propunere.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili situaţia de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: