Sibiul a intrat în scenariul roşu în privinţa măsurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

Sibiul a intrat în scenariul roşu în privinţa măsurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit datelor transmise, vineri, de Prefectura Sibiu, rata de infectare în municipiul Sibiu a ajuns la 3,24, după ce în ultimele 14 zile s-au înregistrat 555 cazuri, în afara focarelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rata de infectare cu noul coronavirus în municipiul Sibiu a ajuns, vineri, la 3,24 cazuri la mia de locuitori, aşa că autorităţile s-au reunit pentru a adopta deciziile de intrare a oraşului în scenariul roşu.

Unităţile de învăţământ din municipiu au fost anunţate deja că de luni, 26 octombrie, se va trece la cursuri exclusiv online, pentru cel puţin 14 zile de aici înainte.

În total, 19 localităţi din judeţ au trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare rată de infectare fiind în Apoldu de Jos, unde este la unul dintre cele mai ridicate niveuri din ţară: 10,64.

Vă recomandăm şi:

Timişoara intră în scenariul roşu. Toţi elevii din oraş vor face cursuri online, masca devine obligatorie şi în aer liber

Capitala înregistrează 685 de noi cazuri de COVID-19. Judeţul Timiş vine puternic din urmă. Topul judeţelor cu cele mai multe cazuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările