Traficul pe Valea Oltului, paralizat total minute bune, din cauza unui cablu de curent electric

Traficul pe Valea Oltului, paralizat total minute bune, din cauza unui cablu de curent electric

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiaza, 7 martie, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, în zona Tuţuleşti, la km 219 + 600 m.

Din informaţiile furnizate de Poliţia Vâlcea reiese că un cablu de curent electric aflat deasupra drumului naţional / european s-a apropiat foarte tare de carosabil, motiv pentru care a fost necesară intervenţia unei echipe a furnizorului de energie electrică din cadrul grupului CEZ România.
 
Circulaţia s-a oprit pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în zona Tuţuleşti, până la remedierea situaţiei. 
 
„Trafic blocat, total, momentan. Se încearcă ridicarea cablului şi defluidizarea vehiculelor, până la sosirea echipei CEZ”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
 
Aceeaşi sursă a mai precizat că incidentul s-a înregistrat la km 219 + 600 m. „Aparent cablu de curent căzut transversal pe partea carosabilă, la un metru diferenţă de nivel”, a mai spus reprezentantul IPJ Vâlcea. 
 
O jumătatea de oră mai târziu de la prima informare publică s-a revenit cu o nouă informaţie, potrivit căreia circulaţia a fost reluată în ambele sensuri, spre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările