Traficul pe Valea Oltului, paralizat total minute bune, din cauza unui cablu de curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cablu de curent electric care s-a apropiat periculos de mult de carosabil a blocat total circulaţia pe Valea Oltului Foto Adevărul

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiaza, 7 martie, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, în zona Tuţuleşti, la km 219 + 600 m.

Din informaţiile furnizate de Poliţia Vâlcea reiese că un cablu de curent electric aflat deasupra drumului naţional / european s-a apropiat foarte tare de carosabil, motiv pentru care a fost necesară intervenţia unei echipe a furnizorului de energie electrică din cadrul grupului CEZ România.

Circulaţia s-a oprit pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în zona Tuţuleşti, până la remedierea situaţiei. 

„Trafic blocat, total, momentan. Se încearcă ridicarea cablului şi defluidizarea vehiculelor, până la sosirea echipei CEZ”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Aceeaşi sursă a mai precizat că incidentul s-a înregistrat la km 219 + 600 m. „Aparent cablu de curent căzut transversal pe partea carosabilă, la un metru diferenţă de nivel”, a mai spus reprezentantul IPJ Vâlcea. 

O jumătatea de oră mai târziu de la prima informare publică s-a revenit cu o nouă informaţie, potrivit căreia circulaţia a fost reluată în ambele sensuri, spre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

Vă mai recomandăm şi:

Desfăşurare de forţe după ce o ambulanţă a rămas blocată sub un pasaj rutier şi a paralizat circulaţia în zonă FOTO

Evoluţia lucrărilor pe prima secţiune a Autostrăzii Sibiu - Piteşti VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite