UPDATE FOTO VIDEO Muncitor prins sub un zid, în timp ce consolida fundaţia unei clădiri

UPDATE FOTO VIDEO Muncitor prins sub un zid, în timp ce consolida fundaţia unei clădiri

Bărbat prins sub dărâmături, Foto: ISU Vâlcea

Un bărbat a încetat din viaţă după ce a fost prins sub un zid de cărămidă, în localitatea Păuşeşti - Măglaşi, din judeţul Vâlcea. Incidentul s-a petrecut marţi, 17 aprilie, în jurul orei 11.45, în satul Valea Cheii, lângă Mănăstirea Sărăcineşti, în timp ce acesta lucra la consolidarea unei fundaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 14.35: Poliţia Vâlcea anunţă că ancheta demarată după moartea unui muncitor vizează uciderea din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Victima de 42 de ani era din Râmnicu Vâlcea.

Update, ora 13.20: Autorităţile vâlcene au demarat o anchetă privind decesul muncitorului care a fost prins sub un zid în timp ce îndepărta molozul unei fundaţii.

„Urmează să fie identificat. Ştim doar că avea 42 de ani. La salvarea acestuia s-a lucrat atât manual cât şi cu ajutorul unui utilaj, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru muncitor. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru”, Vâlcea, col. Cătălin Popescu.

UPDATE ORA 12.45 Lângă Mănăstirea Sărăcineşti, din satul Valea Cheii, comuna Păuşeşti - Măglaşi, din judeţul Vâlcea, un zid a picat peste un muncitor.
 
Bărbatul lucra la consolidarea fundaţiei unei clădiri. 
 
La faţa locului au fost trimise două echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea - SMURD şi Descarcerare, plus unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Dar pe lângă acestea au acţionat şi alte unităţi.
 
Din datele obţinute, muncitorul lucra la o proprietate particulară de lângă mănăstire, executând „lucrări de zubzidire”, când a fost prins sub dărâmături.
 
Bărbatul de 40 de ani lucra pentru îndepărtarea molozului, manual şi cu un excavator.
 
Din păcate, „leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa”, muncitorul a decedat.
 
 
       
       
- Ştirea iniţială -  
 

Un zid de cărămidă a căzut peste un muncitor. 

Operaţiunile de salvarea sunt în plină desfăşurare.
 
Vom reveni cu amănunte.
citeste totul despre: