Accident rutier soldat cu moartea unui om petrecut noaptea, pe Valea Oltului

Accident rutier soldat cu moartea unui om petrecut noaptea, pe Valea Oltului

Şoferul maşinii din imagine, un tânăr de 28 de ani, din Racoviţa - Vâlcea, nu a avut nici o şansă de supravieţuire, Foto: Adevărul

Azi noapte, 3/4 februarie, pe DN 7, s-a mai produs un accident rutier, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta se află în spital cu răni grave. Trei maşini au fost implicate în eveniment. Cu câteva ore înainte, cozi kilometrice s-au format în urma unui alt incident produs în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia de azi-noapte s-a petrecut pe Valea Oltului, în comuna Racoviţa, din judeţul Vâlcea. 
 
În zona Ţuţuleşti, un şofer de 28 de ani, din localitate, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre la stânga. Intenţiona să intre în parcarea unui restaurant. 
Trei maşini implicate în accidentul mortal de pe Valea Oltului, din Racoviţa - Vâlcea, Foto: Adevărul
 
Manevra vâlceanului l-a luat prin surprindere pe un alt conducător auto care venea din sens opus. A încercat să evite coliziunea, frânând, dar în spatele lui era o altă maşină al cărei şofer, luat pe nepregătite de intenţiile participanţilor la trafic, n-a mai avut timp de reacţie. A intrat în maşina din faţa lui, iar aceasta a ricoşat violent în primul autoturism.
 
Şoferul din Racoviţa a murit în urma impactului violent. O altă persoană a ajuns cu răni grave la spital.
 
Accidentul de la Racoviţa survine la nici 12 ore de un altul produs la Cârligul Mic, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, ieri 3 februarie, când s-au format cozi de peste 4 kilometri lungime, şi pe un sens şi pe altul.

Cu nici 12 ore înainte de accidentul mortal de la Racoviţa, un tir a intrat într-un cap de pod, pe Valea Oltului, traficul fiind blocat ore în şir, Foto: Adevărul
 
Ore întregi, traficul rutier pe Valea Oltului a fost blocat din cauza unui tir care s-a oprit într-un cap de pod. Şoferul acestuia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, ca urmare a unei ploi torenţiale. A fost nevoie de o macara, pentru a repune tirul pe şosea.
citeste totul despre: