Un prahovean, pârât de vecini că aduce români din Italia fără să respecte măsurile de siguranţă. Şoferul, dat în consemn la frontieră

Un prahovean, pârât de vecini că aduce români din Italia fără să respecte măsurile de siguranţă.
Şoferul, dat în consemn la frontieră

Românii verificaţi la frontieră

Localnicii din comuna prahoveană Bătrâni au reclamat un şofer care făcea curse ”la negru” între România şi Italia. Oamenii sunt speriaţi că şoferul va aduce coronavirusul în comuna lor. Şoferul a fost dat în consemn la frontier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică a anunţat, sâmbătă, că bărbatul din comuan Bătrâni este aşteptat să revină în ţară din Italia, atât de DSP Arad cât şi de autorităţile din Bihor, unde se află punctele de froniteră pe und ear putea să intre în România.

Potrivit unor surse, şoferul prahovean face curse între România şi Italia de unde aduce fără să anunţe autorităţile pachete, dar şi pasageri.

”Respectivul nu are chestionar completat drept pentru care pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliţie am anunţat şi noi DSP Arad şi DSP Bihor. Este aşteptat să sosească mâine în ţara”, a decarat Dan Ioniţă, directorul DSP Prahova.

Autprităţie au instituit măsuri de securitate la frontieră. Oricine se întoarce din Italia, din zonele unde a fost confirmat prezenţa coronavirusului, sun obligate să dea o declaraţie pe proprie răspundere. Oamenii sunt întrebaţi de unde vin şi dacă spun că se întorc din Italia, sunt verificaţi de un medic şi trebuie să completeze un chestionar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: