Un contrabandist de arme letale, prins de poliţie. Avea sute de cartuşe în casă

Un contrabandist de arme letale, prins de poliţie. Avea sute
de cartuşe în casă

Trei pistoale şi un revolver au fost găsite în casa ploieşteanului acuzat de contrabandă FOTO IJP

Un ploieştean în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţie, fiind acuzat de contrabandă cu arme. Poliţiştii au găsit în casa omului pistoale şi muniţie letală pe care încerca să le vândă pe piaţa neagră.

Patru arme şi peste 1.600 de bucăţi de muniţie deţinute ilegal au fost confiscate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române, în urma unei percheziţii efectuate, astăzi, în judeţul Prahova, potrivit Biroului de presă al IJP Prahova.

La data de 17 iulie 2019, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Poliţiştii au vizat documentarea activităţii unui bărbat, de 65 de ani, din Ploieşti, bănuit că ar deţine ilegal arme şi muniţii letale.

În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartuşe şi 1.000 de proiectile metalice.

Armele şi muniţiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: