Percheziţii la hoţii de lemne din Vălenii de Munte. Cinci suspecţi luaţi cu mascaţii şi duşi la poliţie

Percheziţii la hoţii de lemne din Vălenii de Munte. Cinci suspecţi luaţi cu mascaţii şi duşi la poliţie

Cinci prahoveni, bănuiţi că au tăiat ilegal lemne din pădurile private din zona Vălenii de Munte, sunt audiaţi la Poliţie. Cei cinci au fost ridicaţi cu mascaţii de acasă, în urma unor percheziţii ale poliţiei care au avut loc, vineri, în comunele Poseşti, Ceraşu, Starchiojd, Bătrâni şi Drajna.

Ştiri pe aceeaşi temă

In urma celor 14 percheziţii efectuate poliţiştii au găsit  peste 30 metri cubi de material lemnos (lemn de foc, cherestea şi grinzi), ce pare a proveni din activitatea infracţională. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte ce ar fi fost utilizate de persoanele bănuite la tăierea şi sustragerea lemnului (motoferastraie, topoare etc).

Cinci mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind audiate la acest momentîn sediul poliţiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegala şi furt de arbori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: