Mobilizare pe Facebook pentru salvarea unei ursoaice care pare rănită: „Urgent, trebuie ajutată!” VIDEO

Mobilizare pe
Facebook pentru salvarea unei ursoaice care pare rănită: „Urgent, trebuie ajutată!” VIDEO

O filmare cu o ursoaică ce pare rănită la picior a devenit virală pe Facebook. Ursoaica a fost filmată pe una dintre străzile din apropierea castelului Peleş din Sinaia, iar din imagini se vede clar că animalul merge cu dificultate. Internauţii cer ca animalul să fie salvat, eventual dus într-un sanctuar dedicat urşilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea a fost postată pe un grup de Facebook dedicat staţiunii Sinaia. Din imagini se vede cum ursoaica, însoţită de un pui, merge greoi, îşi protejează cumva piciorul drept din faţă pe care îl pune cu grijă în pământ.

”Urgent, trebuie ajutata !!!! Ursoaica de la Peleş, este ranita, are o labă ruptă, la prima vedere. Am anunţat Poliţia, ce se poate face mai mult pentru ea??? Am anunţat şi sanctuarul de la Zărneşti, dar încă nu am raspuns de la ei şi nu ştiu dacă pot interveni în Prahova...”, este mesajul postat pe Facebook de Laura Diana Niculescu. Aceasta a însoţit mesajul său cu filmarea în care este surprinsă ursoaica de la Peleş în timp ce merge şchiopătând.

Jandarmii din Sinaia susţint că sunt la curent cu situaţia ursoaicei, dar că până la aceast moment nu au reuşit să o găsească. Au anunţat însă reprezentanţii ocolului silvic, instituţie care are obligaţia să monitorizeze urşii din zona Sinaia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările