Dublu protest, marţi seară la Ploieşti. Sute de susţinători ai PSD, care au venit în faţa sediului partidului, huiduiţi de protestatarii antiguvern

Dublu protest,
marţi seară la Ploieşti. Sute de susţinători ai PSD, care au venit în faţa sediului
partidului, huiduiţi de protestatarii antiguvern

Sute de susţinători PSD, în faţa sediului partidului din Ploieşti   FOTO: Diana Frîncu

Dublu protest, marţi seară la Ploieşti. Este pentru prima dată când în faţa sediului PSD Prahova de pe strada Gheorghe Lazăr au venit sute de membri de partid, de la liderii acestei formaţiuni politice până la consilieri locali din tot judeţul care au venit la Ploieşti, oficial pentru o şedinţă, dar în realitate pentru a susţine partidul, spun voci din interior.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Susţinătorii PSD au rămas pentru câteva zeci de minute pe trotuarul din faţa sediului partidului. Nu au avut pancarte, doar câteva steaguri şi au strigat sloganuri neutre.  „Hai România!”s-a auzit dinspre PSD, dar vocea susţinătorilor social- democraţi a fost anulată de huiduielile celorlalţi protestatari, tot câteva sute, care au venit pentru a opta seară în centrul oraşului pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de guvernanţi.
 
„A fost o şedinţă de partid. Au venit 441 de persoane, primari, consilieri locali din tot judeţul, dar şi parlamentari. Era necesară această întâlnire cu toţi pentru că am vrut să ascult şi eu mesajele lor. A fost o discuţie pentru a vedea cum percep ei situaţia din acest moment. I-am îndemnat pe toţi la calm, pentru că de asta avem nevoie şi de stabilitate”, a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.
 
Protestul de marţi seara de la Ploieşti s-a trminat după doar două ore, fără niciun incident.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările