Preşedintele USR Dan Barna, la Piteşti: „Liviu Dragnea poate să guverneze doar îngrozind şi speriind oamenii“

Preşedintele USR Dan Barna, la Piteşti: „Liviu Dragnea poate să guverneze doar îngrozind şi speriind
oamenii“

Dan Barna a venit la Piteşti cu o parte din candidaţii Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare FOTO: Denis Grigorescu

Prezent la Piteşti alături de o parte din echipa de candidaţi a Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, preşedintele USR Dan Barna a făcut mai multe referiri la actuala guvernare şi la aşteptările pentru alegerile din 26 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem convinşi că România decentă va învinge la aceste alegeri. Drepturile românilor trebuie respectate şi nu parolate. Liviu Dragnea poate să guverneze doar îngrozind şi speriind oamenii. Preocuparea României nu trebuie să fie problemele lui Liviu Dragnea, ci prezenţa la vot. Sperăm să avem un rezultat în marja procentului de 20% la alegerile din 26 mai”, a declarat Dan Barna.

Ramona Strugariu: „Dacă nu vom fi prezenţi la vot, ni se va cere şi parolă pentru Europa în curând”

Candidat al Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, Ramona Strugariu (PLUS) a spus că „După ce s-a întâmplat pe 10 august şi la Topoloveni şi Târgovişte, prezenţa la vot trebuie să fie de 80%, indiferent că afară plouă sau nu. Dacă nu vom fi prezenţi la vot, ni se va cere şi parolă pentru Europa în curând”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: