Platforma  Dacia, loc de pelerinaj pentru candidaţii la preşedinţie. Astăzi, Elena Udrea

Platforma  Dacia, loc de
pelerinaj pentru candidaţii la preşedinţie. Astăzi, Elena Udrea

Elena Udrea Foto: Adevarul

După ce Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, au vizitat, în campanie, Uzina Dacia,  un alt candidat la preşedinţia României, Elena Udrea,  şi-a trecut în agendă  un popas electoral  pe platforma de la Colibaşi.


    UPDATE: Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a oprit, ca şi ceilalţi candidaţi la prezidenţiale, în oraşul constructorilor de maşini.

În cursul după-amiezii, Udrea ar avut o întâlnire electorală cu simpatizanţii şi activul de partid, desfăşurată  la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti. Tot acolo a susţinut  şi o conferinţă de presă.

Autostrada Piteşti - Sibiu, subiectul preferat al candidaţilor la pre;edinţie care au trecut pe la Dacia

Primul  candidat la preşedinţie care a trecut pe la uzina Dacia în actuala campanie electorală a fost Klaus Iohannis Candidatul PNL a declarat  că autostrada Piteşti-Sibiu nu poate fi înlocuita cu niciun alt proiect propus de guvernanţi, pentru ca face parte din Coridorul IV pan-european, este importantă pentru investitori şi beneficiază de finanţare europeană.
    
Pe 11 octombrie şi premierul Victor Ponta, candidatul PSD la preşedinţia României a  venit cu declaraţii electorale la Dacia, arătând că Segmentul rutier Pitesti - Sibiu va fi trecut in Programul Operational de Transport ca autostrada. Şeful Executivului a mai precizat că Guvernul va aproba Programul Operaţional de Transport în noiembrie sau, cel mai tîrziu, în luna decembrie a acestui an.
 
Şi candidatul PRL, Călin Popescu Tăriceanu, a trecut uzina Dacia Renault în itinerariul său electoral. Pe 17 octombrie a vizitat mai multe secţii şi a purtat discuţii cu board-ul companiei, în frunte cu directorul general Nicolas Maure.  Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că este un susţinător total al autostrăzii Piteşti- Sibiu, despre care a arătat că ar trebuie să fie, pentru orice guvern, prioritatea zero în materie de infrastructură.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările