Cum se prepară tarta cu avocado şi lime

Cum se prepară tarta cu avocado şi
lime

O reţetă savuroasă şi foarte sănătoasă, tarta cu avocado şi lime este una care se prepară uşor. Care sunt paşii pregătirii acestei tarte şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din articolul de mai jos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată mai întâi de ce ingrediente aveţi nevoie pentru blat: 5-6 smochine, 100 grame migdale, 100 grame nuci, 150 grame curmale fără sâmburi şi o linguriţă pudră de roşcove. Curmalele trebuie lăsate la înmuiat într-un vas cu apă cel puţin o oră.

Pentru cremă vă sunt necesare următoarele ingrediente: două avocado de dimensiuni medii, curăţate de sâmburi şi coajă, 100 grame caju înmuiate în prealabil, esenţă de vanilie şi zeama de la o jumătate de lime.

Pentru a pregăti blatul, mai întâi trebuie să amestecaţi nucile şi migdalele într-un blender, după care adăugaţi celelalte ingrediente şi amestecaţi-le până când se formează un aluat omogen. Presaţi compoziţia rezultată într-o formă rotundă de tartă şi lăsaţi-o la frigider timp de o oră.

Iată şi cum se pregăteşte crema pentru tartă: amestecaţi cele 100 grame de caju cu pulpa de la cele două avocado într-un blender până când obţineţi o pastă omogenă. Adăugaţi ulterior esenţa de vanilie şi zeama de la lime şi amestecaţi până când compoziţia se omogenizează. Turnaţi după aceea crema peste blat şi lăsaţi-o la rece timp de cel puţin două ore. Decoraţi apoi tarta cu felii de lime şi cremă de brânză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările