Doi duşmani din lumea interlopă cer clemenţă din penitenciar. Unul dintre ei are mari şanse să scape de închisoare

Doi duşmani din lumea interlopă cer clemenţă din penitenciar. Unul dintre ei are mari şanse să scape de închisoare

Mararu şi Chilat se urăsc de moarte după crima petrecută în 2010 FOTO: Adevărul Arhiva

Doi protagonişti ai asasinatului petrecut în urmă cu 9 ani într-o cafenea din Piatra Neamţ s-au săturat de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul din cei mai cunoscuţi membri ai lume interlope din Moldova şi asasinul fratelui său vor să scape de detenţie cu mult înainte de a-şi ispăşi  condamnările stabilite prin sentinţe definitive. 
 
Aflaţi în executarea pedepselor în penitenciarele din Bacău şi Iaşi, Bogdan Mararu şi Cristian Chilat (zis Falău), au făcut mai multe demersuri permise de lege în vederea liberării condiţionate sau pentru reducerea pedepsei. 
 
Condamnat în 2017 la 11 ani de închisoare pentru tentativa de asasinare a altui interlop celebru (Ioan Dumitru Mironescu, zis Puiu), Bogdan Mararu a reuşit să obţină reducerea pedepsei la 9 ani, iar acum cere liberarea condiţionată. Mararu e doar la un pas să devină liber după ce Judecătoria Bacău i-a admis recent solicitarea. Decizia finală o va lua însă Tribunalul Bacău care va analiza dosarul la termenul din luna noiembrie. 
 
Şi Cristian Chilat, condamnat în 2010 la 19 de închisoare pentru uciderea lui Gheorghiţă Mararu într-o cafenea din Piatra Neamţ (Café Latino), vrea să scape de gratii. Pe 13 noiembrie 2019, judecătorii de la Tribunalul Neamţ vor analiza cererea sa de revizuire a pedepsei. Tot luna viitoare, judecătorii de la Tribunalul Cluj se vor pronunţa asupra solicitării lui Chilat de întrerupere a pedepsei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: