Lovitura dată de doi hoţi profesionişti care au spart cabinetul unui medic veterinar. Ce sumă au furat

Lovitura dată de doi hoţi profesionişti care au spart cabinetul unui medic veterinar. Ce sumă au furat

Hotii au spart un cabinet veterinar

Cabinetul unui medic veterinar a fost spart de către doi hoţi care, în luna mai a acestui an, au spart un automat de plaţi al Electrica. Hoţii au furat peste 50.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi hoţi, Constantin Lazăr şi Răzvan Murari, au spart cabinetul unui medic veterinar din localitatea Scărişoara cu doar o zi înainte de a fi reţinuţi de către poliţişti. 

Hoţii au intrat în cabinetul veterinar Ursuţ Vet din comuna Scărişoara, judeţul Alba, împreună cu un alt hoţ, Mădălin Ionuţ Ilieş, la miezul nopţii, forţând unul din geamurile imobilului.

„Au pătruns în incinta cabinetului, iar dintr-un dulap metalic au sustras suma de aproximativ 50.000 lei şi suma de 150 euro, după ce în prealabil au forţat sistemul de închidere al acestuia”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

În data 11 octombrie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, poliţiştii au descins în 21 de percheziţii, în Ştei, Vaşcău, Nucet, Lunca, Câmpani, Lazuri de Beiuş şi în municipiul Beiuş, la domiciliul unor persoane fizice sau la sediul unor firme, inclusiv la locuinţele celor doi.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate  mai multe bunuri bănuite că provin dn furturi - ceasuri, parfumuri, bijuterii, telefoane mobile, aparatură electronică - precum şi diferite instrumente folosite la comiterea infracţiunilor - cagule, mănuşi, leviere, baros, arme albe şi peste 75.000 lei.

Lazăr şi Murari au fost reţinuţi, iar pe 12 octombrie au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură care a fost menţinută, vineri, 20 octombrie, şi de Tribunalul Bihor. În aceeaşi zi de 20 octombrie, Lazăr, Murari şi cel de-al treilea hoţ, Mădălin Ionuţ Ilieş, au fost prezentaţi şi la Judecătoria Beiuş. Instanţa a emis noi mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele primilor doi şi încă un mandat de arestare, tot pentru 30 de zile, pe numele lui Ilieş.

Bănuiala anchetatorilor este că cei doi hoţi ar fi fost implicaţi şi în alte spargeri comise în Ştei, Beiuş, dar şi în localităţile din împrejurimi, soldate cu pagube importante. Indivizii terorizau  locuitorii oraşului Ştei, spărgând câte o locuinţă la fiecare două - trei săptămâni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările