Un român a rămas fără autoturismul Tesla de 57.000 de euro la intrarea în ţară

Un român a rămas fără autoturismul Tesla de 57.000 de euro la intrarea în ţară

FOTO Poliţia de Frontieră

Un autoturism marca TESLA, căutat de autorităţile din Norvegia pentru confiscare, a fost indisponibilizat de Poliţia de Frontieră Iaşi.

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iaşi au observat, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene.
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.
 
Şoferul a declarat că autoturismul aparţine  unui prieten şi nu ştia că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.
 
Maşina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: