Primar de pe vremea PSDR, cu şapte mandate la activ, prins beat la volan. „Nu îmi pare rău, am consumat o cană de vin”

Primar de pe vremea PSDR, cu şapte mandate la activ, prins
beat la volan. „Nu îmi pare rău, am consumat o cană de vin”

Constantin Zamfirache FOTO Evenimentul Regional al Moldovei

Primarul comunei ieşene Grajduri, Constantin Zamfirache, a fost identificat în trafic conducând băut. Zamfirache este cel mai longeviv primar din judeţul Iaşi şi unul dintre cei mai vechi din ţară, exercitând în prezent al şaptelea mandat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Zamfirache a fost prins în comuna sa, în timp ce conducea pe drumurile publice. Potrivit unor surse, el ar s-ar fi aflat la volanul maşinii de serviciu atunci când a fost prins.

Oprit de Poliţie, acesta a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind de 0,63 miligrame alcool pur în aerul expirat. În faţa jurnaliştilor, el a spus însă că alcoolemia ar fi fost mai mică.

"Am consumat o cană de vin fiert iar poliţiştii m-au prins. Aceştia făceau filtru. Aşa se face praf o carieră. Nu îmi pare rău că am băut o cană de vin fiert cu nişte oameni cărora le-am venit în ajutor. Mi-a ieşit alcoolemia de 0.56, sau ceva pe acolo. Mi se pare corect, dacă s-a întâmplat, s-a întâmplat" a declarat Constantin Zamfirache, potrivit BZI.

Zamfirache a obţinut de şapte ori încrederea sătenilor din comună  el fiind reprezentantul mai multor partide politice: PSDR, PNL şi odată cu OUG 55, privind migraţia aleşilor locali, a trecut la PSD.

 

citeste totul despre: