O prezentatoare britanică şi-a găsit dragostea la Iaşi. Ea era profesoară, el elev de 12 ani VIDEO

O prezentatoare britanică şi-a găsit dragostea la Iaşi. Ea era profesoară, el elev de 12 ani VIDEO

Tessa Dunlop

Prezentatoarea BBC, Tessa Dunlop, a dezvăluit în volumul de memorii, „Pentru România, cu dragoste“, publicat la Londra acum câteva zile, povestea sa incredibilă de dragoste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ român pe când acesta avea doar 12 ani, iar ea 19. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la Iaşi, când Tessa venise în România pentru a preda engleză elevilor români.

"Prima oară când l-am văzut, Vlad stătea în banca sa şi asculta Metallica la căşti. Avea 12 ani şi era slab ca un creion. S-a uitat cu ochii săi căprui la mine şi m-a salutat. Habar n-aveam că tocmai mi-am cunoscut viitorul soţ",  a scris în cartea ei, informează Daily Mail.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre prezentatoarea Tessa Dunlop şi soţul ei pe când acesta era elev în Iaşi

Fosta profesoară a reuşit să-i obţină elevului de 12 ani o bursă de studii în Marea Britanie, întrucât "vorbea perfect engleza, iar inteligenta lui era sclipitoare". „Cand a venit pentru bursă eu eram studentă la Oxford. L-am prezentat părinţilor mei, iar ei n-au înteles de ce m-am agitat pentru românul de 13 ani, mărunţel şi monosilabic. După câteva luni, Vlad s-a întors în România şi nu l-am mai văzut pentru aproape cinci ani“, scrie Tessa Dunlop.

Prezentatoarea BBC, Tessa Dunlop, mai povesteşte în volumul său de memorii, „Pentru România, cu dragoste“, că s-a întors în ţara noastră pe pe când avea 27 de ani, iar Vlad 19.

„Ne-am întâlnit în piaţa centrală din Iaşi, într-o zi urâtă de noiembrie. Vlad mai avea o lună până la majoratul lui. Atunci când l-am văzut era înalt, slab şi uimitor de frumos. Ţin minte că m-am gândit: nu te îndrăgosti: e cu opt ani mai mic, din România şi tu eşti prezentatoare de radio în Londra. Nu poate să meargă. În acea seara mi-au trecut tot felul de gânduri prin cap. Ce vor spune părinţii mei, ce vor spune ai lui? Cum vom face o asemenea relaţie să meargă? Două zile mai târziu am plecat spre Bucureşti: ştiam că îl iubesc. L-am sunat din aeroport şi i-am spus: mi-e dor de tine. Mi-a răspuns 'Şi eu'", a continuat uşor povestea Tessa.

„După 14 luni am zburat înapoi în România. Când am ajuns am petrecut nişte zile foarte frumoase împreună. Simţeam că îl iubesc şi că el mă iubeşte. Făceam plimbări lungi şi ne sărutam pe ascuns. O perioadă călătoream des în România şi am ajuns să am un împrumut destul de mare. Apoi am insistat să vină el în Marea Britanie, măcar pentru o vizită. A obţinut viza fără probleme. Părinţii îmi spuneau că vrea să profite de mine pentru viză, dar eu ştiam că mă iubeşte. Cât timp a stat în Marea Britanie l-am implorat să vină aici să studieze. Au trecut trei ani până l-am convins. În 2005 am avut o nuntă foarte frumoasă în Iaşi. Vlad avea 23 de ani, eu 31. Mama lui plângea şi îmi spunea mereu că am venit şi i-am furat băiatul“, a mai spus Tessa.

Urmăreşte un documentar realizat de Tessa Dunlop în perioada în care era însărcinată cu Mara

„În 2008, în Londra s-a născut fiica noastră, Mara, dovada vie a unei călătorii extraordinare prin viaţă. I-am propus lui Vlad să ne mutam în Bucureşti, dar mereu îmi spune scurt că nu ar mai putea trăi în România. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că m-am nascut în perioada în care îti puteai urma inima“, îşi incheie femeia povestea. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările