Cum va susţine examenele un student la Drept acuzat de trafic de droguri. Tânărul a fost prins cu sute de doze de cocaină

Cum va susţine examenele un student la Drept acuzat de trafic de droguri. Tânărul a fost prins cu sute de doze de cocaină

Cocaină FOTO Poliţia Română

Un tânăr din Iaşi arestat la domiciliu pentru trafic de droguri a cerut acceptul judecătorilor pentru a participa la sesiunea din vară a facultăţii de Drept pe care o urmează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucian David Dumitraşcu a fost pus sub acuzare după ce a fost prins cu mai multe doze de heroină.

.„Permite inculpatului Dumitraşcu David Lucian să părăsească imobilul în care execută măsura preventivă, pentru a se deplasa la Universitatea «Petre Andrei» din Iaşi - Facultatea de Drept: - în ziua de 4.06.2019, între orele 9,30-12,30, în vederea susţinerii examenului la disciplina «Ideologii Politice Contemporane»; - în ziua de 6.06.2019, între orele 15,30-17,30, în vederea susţinerii examenului la disciplina «Limba Engleză»; - în ziua de 8.06.2019, între orele 9,30-12,30, în vederea susţinerii examenului la disciplina «Drept Civil»“, au stabilit magistraţii.

Lucian Dumitraşcu ar fi fost prins cu 250 de doze de heroină după ce maşina sa a fost oprită de un echipaj de poliţie acum câteva zile, în judeţul Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: