Un tânăr s-a electrocutat la pescuit. A agăţat undiţa în firele de înaltă tensiune de pe calea ferată

Un tânăr s-a electrocutat la pescuit. A agăţat undiţa în firele de înaltă tensiune de pe calea ferată

Râul Jiu, în Lupeni. ADEVĂRUL.

Un tânăr de 18 ani, din Lupeni s-a electrocutat, în timp ce pescuia în apropiere de instalaţiile de înaltă tensiune ale cării ferate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii Gărzii de intervenţie Lupeni au intervenit, miercuri, la marginea oraşului, unde un apel la 112 anunţa că un tânăr a fost electrocutat.

„Echipele de intervenţie, specializate în ajutor medical, au găsit un tânăr, de 18 ani, ce prezenta arsuri de gradul 2 si 3 la nivelul membrelor superioare şi inferioare produse în urma şocului electric. Tânărul, fiind în stare de conştienţă, a putut relata faptul că se afla la pescuit pe malul râului Jiu, în apropierea liniilor de înaltă tensiune ale căii ferate, şi a simţit şocul în momentul în care firul lansat din undiţă a atins reţeaua electrică”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Huendoara.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Lupeni.


Mai puteţi citi şi:

Ziua minerului, omagiu adus ortacilor căzuţi în timpul masacrului din 1929, de la Lupeni

VIDEO Scene tulburătoare la un centru de plasament. Copii bătuţi cu mătura. Reacţia angajatei: „Bine îţi face!”

VIDEO Lupeni, oraşul care apune odată cu mineritul. Ce soartă a avut locul celor mai tulburătoare tragedii din Valea Jiului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările