Topul celor mai bune licee la Bac 2018. Colegiul cu doi elevi de 10 şi şcoala unde nimeni nu a picat examenul vreodată

Topul celor mai bune licee la Bac 2018. Colegiul cu doi elevi de 10 şi şcoala unde nimeni nu a picat examenul vreodată

Colegiul Naional Mihai Eminescu Petroşani.

Doi elevi de la cel mai bun liceu din Petroşani au obţinut media 10 la Bacalaureat. Un alt liceu din municipiu se numără printre cele mai slabe unităţi şcolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În topul celor mai bune licee din judeţul Hunedoara, după medii, numărul elevilor promovaţi şi rata promovabilităţii se află un colegiu din Petroşani, unul din Deva şi unul din Hunedoara.

1 Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani
Iulia Corici şi Damaris Ilie, doi elevi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani, au promovat Bacalaureatul cu media 10. 137 de elevi au fost declaraţi admişi şi doar unul a fost respins.

2 Colegiul Naţional „Decebal” Deva
Şase elevi de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva au obţinut note finale peste 9,9 la Bacalaureat. Din cei 155 de absolvenţi, 153 au fost admişi, iar doi au fost respinşi.

3 Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”
Andrei Mihai Lazăr, elev la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, a obţinut media 10 la Bacalaureat. Din cei 184 de absolveni înscrişi la examene, 163 au promovat, iar 21 au fost respinşi sau nu s-au prezentat.

4 Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva
La Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva, cea mai mare notă finală la Bacalaureat  a fost 9,91. Din cei 134 de elevi înscrişi la examene, 128 au absolvit, iar şase au fost declaraţi respinşi.

5 Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu” Orăştie
Cea mai mare notă obţinută de elevii Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” Orăştie a fost 9,8. Din cei 155 de elevi înscrişi la Bacalaureat, 124 au fost declaraţi admişi, iar 21 nu au trecut examenul.

6 Colegiul „Mircea Eliade” Lupeni
88 de elevi de la Colegiul „Mircea Eliade” Lupeni au fost declaraţi admişi, din cei 106 înscrişi la Bacalaureat. Cea mai mare notă a fost 9,76.

7 Colegiul Naţional „Avram Iancu” Brad
La Colegiul Naţional „Avram Iancu” Brad, cea mai mare notă obţinută a fost 9,75. 148 de elevi s-au înscris la Bacalaureat, iar 112 au avut succes, în timp ce 36 au fost respinşi.

8 Colegiul Naţional „I. C. Brătianu” Haţeg
197 de elevi de la Colegiul Naţional „I. C. Brătianu” Haţeg au fost înscrişi la Bacalaureat. Au absolvit 151, iar 46 au fost respinşi, cea mai mare notă fiind 9,75.

9 Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” Hunedoara
La Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” Hunedoara, cea mai mare notă obţinută la Bacalaureat a fost 9,98. Din cei 100 de elevi înscrişi, 68 au absolvit, iar 32 au fost declaraţi respinşi.

10 Seminarul Mănăstirii Prislop
Seminarul Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” Prislop se află în topul promovabilităţii, la Bacalaureat, cu procentaj maxim. Cele 10 eleve care au susţinut examenele la mănăstirea Prislop au fost declarate admise. În ultimii ani, niciun candidat pregătit la seminarul mănăstirii nu a fost respins la Bacalaureat.

Top cele mai slabe licee
Doar doi elevi de la Colegiul „Nicolaus Olahus” Orăştie au promovat Bacalaureatul, în timp ce alţi 31 de elevi au fost respinşi.

La Colegiul Dimitrie Leonida din Petroşani, trei absolvenţi au obţinut note de promovare, din cei 64 înscrişi.

La Liceul Tehnologic „Ovid Densuşianu” Călan s-au înscris la Bacalaureat 54 de elevi, dintre care doar şase au absolvit.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Elevul de nota 10 la Bacalaureat care a scris două cărţi: „Niciodată nu mi-am dorit să studiez în afara ţării”

„Perla“ de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”

Iulia Corici, eleva de 10 la Bacalaureat: „Mi-am pus problema să plec din ţară, dar sunt facultăţi bune şi în România”


 

citeste totul despre: