Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Foto: ARHIVĂ.

Un recidivist în vârstă de 22 de ani a primit 10 ani de închisoare, după ce a tâlhărit un vârstnic, iar victima sa a murit în urma loviturii primite.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au condamnat la 10 ani de închisoare un tânăr de 22 de ani, recidivist, acuzat că a tâlhărit un bărbat de 67 de ani, din Vulcan, iar acesta din urmă a murit în urma agresiunii.

Un tânăr şi-a ucis vecinul în bătaie, după ce au petrecut împreună de ziua lui. Ce pedeapsă a primit

Bărbatul prăbuşit de la 10 metri într-un siloz de cărbune a murit. Fusese scos cu greu de pompieri

Sentinţa pronunţată de instanţa din Deva nu este definitivă, putând fi contestată. Argyo Wilmuş a fost trimis în judecată pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.

În 16 noiembrie 2020, pensionarul şi un prieten al său au consumat de dimineaţă până seara băuturi alcoolice într-un bar din Vulcan. În acest timp, tânărul care se afla în preajma celor doi a observat faptul că vârstnicul avea asupra lui un portofel plin cu bani şi a hotărât să îl jefuiască, profitând şi de starea avansată de ebrietate a acestuia.

„Inculpatul, care fusese anterior în barul „Cromatic” şi observase că victima avea asupra sa o sumă de bani, s-a apropiat în fugă de victimă şi i-a sustras din buzunarul exterior al hainei, portofelul, iar când a încercat să fugă a fost prins de haină de victimă, însă inculpatul l-a lovit şi s-a eliberat, după care a fugit. În urma loviturii, victima s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de trotuar şi nu s-a mai ridicat”, se arată în dosar.

O ambulaţă l-a transportat pe bărbatul agresat la spital, însă câteva zile mai târziu, în urma rănii suferite la cap, a murit.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretul faimosului furnal din Govâjdia. Cât adevăr este în legenda că a produs fonta pentru Turnul Eiffel VIDEO

Secretele uriaşului baraj Valea de Peşti, ridicat în timp record, în anii ´70. Cum a fost retezat un munte VIDEO

Lacul minier care creşte văzând cu ochii. Are dimensiuni uriaşe şi stârneşte mirare şi îngrijorare VIDEO


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările