Poliţiştii au oprit o petrecere într-un restaurant din Deva, la care participau peste 60 de oameni

Poliţiştii au oprit o petrecere într-un restaurant din Deva, la care participau peste 60 de oameni

Foto: ARHIVĂ.

Poliţiştii au oprit o petrecere privată, la care participau peste 60 de oameni, organizată într-un restaurant din Sântuhalm (Deva).

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, sâmbătă seara, cu privire la faptul că într-un restaurant din Sântuhalm (sat aparţinător Devei) avea loc o petrecere privată.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Deva şi a Politiei Oraşului Simeria, însoţite de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au identificat toate cele 65 de persoane participante la acest eveniment privat. Atât participanţii, cât şi administratorul localului, urmează a fi sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor legale privind prevenirea răspândirii Covid 19. În urma descinderii poliţiştilor,  evenimentul privat a luat sfârşit”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii reamintesc că este interzisă  organizarea  de evenimente private (nunţi,  botezuri, mese festive), atât în spaţii  deschise cât şi închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente).


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce s-a ales de calea ferată a Hunedoarei, pe care circulau trenurile cu mii de muncitori ai combinatului VIDEO

Descoperire epocală într-o mănăstire din Croaţia. Ale cui sunt rămăşiţele care pot schimba istoria Huniazilor

Blestemul Calvariei, locul enigmatic din Munţii Metaliferi din care au fost scoase tone de aur FOTO VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările