Iluminat festiv în Hunedoara, dar fără târg de iarnă, paradă de 1 Decembrie şi Revelion în aer liber

Iluminat festiv în Hunedoara, dar fără târg de iarnă, paradă de 1 Decembrie şi Revelion în aer liber

FOTO: ARHIVĂ. Primăria Hunedoara.

În următoarele zile va fi montat iluminatul festiv în Hunedoara. Evenimentele publice plănuite pentru luna decembrie nu vor mai avea loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Hunedoara va cheltui mai puţini bani pentru iluminatul festiv din municipiu, iar evenimentele publice organizate în luna decembrie au fost anulate. Amenajarea iluminatului festiv din Hunedoara va costa, în acest an peste 300.000 de lei, însă va fi mai redusă faţă de anl trecut, când primăria a alocat circa 600.000 de lei pentru închirierea şi montarea ornamentelor luminoase.

În această săptămână va fi semnat contractul pentru iluminatul festiv, iar până la sfârşitul ei firma care a câştigat licitaţia va începe montarea podoabelor de sărbători, susţine primarul Dan Bobouţanu.

Din cauza pandemiei, administraţia locală a renunţat însă la organizarea spectacolului de Revelion în aer liber, la amenajarea unui târg de Crăciun în Piaţa Regele Ferdinand din faţa Casei de Cultură, a unui patinoar şi la parada de 1 Decembrie, a mai precizat primarul Hunedoarei, pentru adevarul.ro.

Un acord cadru, împărţit în patru contracte subsecvente, pentru închirierea şi montarea iluminatului festiv pe următorii patru ani, a fost scos la licitaţie publică recent, de către Primăria Hunedoara. Valoarea totală estimată a achiziţiei a fost de peste trei milioane de lei. „Valoarea maximă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de 766.910 lei (fără TVA), iar valoarea minimă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de: 77.785 lei (fără TVA)”, se arată în documentele achiziţiei. Practic, municipalitatea poate cheltui anual până la 766.910 lei pentru iluminatul de sărbători în Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria Deva renunţă la podoabele de sărbători. Unde vor ajunge banii pentru iluminatul festiv

FOTO Cea mai mare biserică din Deva a fost iluminată arhitectural. Cât au costat lucrările

Iluminat festiv mai scump în Hunedoara. Cât va cheltui primăria pentru podoabele de iarnă 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările