FOTO Incendiu într-un cartier de vile din Deva: o casă cu etaj a fost mistuită

FOTO Incendiu într-un cartier de vile din Deva: o casă cu etaj a fost mistuită

Pompierii au oprit extinderea incendiului. FOTOGRAFII: ISU Hunedoara

Un incendiu izbucnit în această dimineaţă la o casă cu etaj din municipiul Deva risca să se extindă la mai multe vile din împrejurimi. Peste 20 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a opri incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

O vilă de pe Strada Petru Rareş din municipiul Deva a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă. Flăcările au distrus acoperişul casei şi exista riscul ca ele să ajungă şi la vilele din îmrejurimi.

„Operaţiunile de stingere au durat aproximativ trei ore, pompierii reuşind să protejeze bunuri şi imobilele din imediata apropiere a casei incendiate. În alte două ore echipele de intervenţie au supravegheat casa şi au eliminat orice focar de reiniţiere a incendiului”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Victimă colaterală

Incendiul a produs pagube materiale proprietarilor vilei, care au reuşit să scape teferi. O femeie de 75 de ani, care locuia într-o locuinţă din vecinătate a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a suferit un şoc la vederea flăcărilor care au cuprins vila. „Cauza probabilă de generare a incendiului pare a fi jarul acumulat în sistemul de evacuare a fumului, primul material care a ars fiind de natură lemnoasă. Intervenţia de stingere a fost dificilă din cauza anunţării întârziate a incendiului, când acesta era, deja, generalizat la întreaga casă”, a informat căpitanul Anemona Doda, de la ISU Hunedoara.

Vă recomandăm şi:

Două case de vacanţă au ars în staţiunea Straja şi în Poieniţa Voinii

O limuzină, un autocar şi un SUV s-au ciocnit pe DN7: trei oameni au fost răniţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: