Dispariţie misterioasă: a patra zi de căutare a hunedoreanului pierit în zona lacului Păclişa

Petru Hogoş, hunedoreanul de 46 de ani care a dispărut în urmă cu câteva zile în zona lacului Păclişa a fost căutat şi astăzi de pompieri. În ciuda faptului că este a patra zi de intervenţie, până acum nu s-a înregistrat niciun rezultat. Bărbatul nu a putut fi găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii Gărzii de intervenţie Râu de Mori au căutat, astăzi, mai bine de cinci ore bărbatul despre care se bănuieşte că s-a înecat. Un echipaj format din opt subofiţeri, dotat cu o barcă pneumatică şi ustensile de salvare, a patrulat pe lac pentru a descoperi cadavrul, dar au şi periat fundul lacului cu ajutorul unor instrumente speciale pentru aceste operaţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  (ISU) Hunedoara, locotenent Anemona Doda.

Petru Hogoş este din satul Cârneşti, comuna Toteşti. Acesta s-a dus sâmbătă, împreună cu fiul său, la lacul de acumulare din Păclişa. Când băiatul a observat dispariţia tatălui, a sunat imediat la 112. Echipele ISU Hunedoara l-au căutat până la lăsarea nopţii. Nu se ştie cu certitudine dacă s-a înecat sau nu, însă căutările continuă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările