Ce reclamă locuitorii Hunedoarei la primărie: lipsa investiţiilor şi gropile din carosabil sunt în topul sesizărilor

Ce reclamă locuitorii Hunedoarei la primărie: lipsa investiţiilor şi gropile din carosabil sunt în topul sesizărilor

Primăria municipiului Hunedoara. ARHIVĂ D.G.

Peste 100 de petiţii, trimise prin intermedul site-ului domnuleprimar.ro, au ajuns la administraţia locală a municipiului Hunedoara, din luna iunie a anului trecut. Lor li se adaugă alte câteva zeci de sesizări trimise de hunedoreni pe pagina de Internet a primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Locuitorii Hunedoarei se dovedesc cei mai activi hunedoreni, în ce priveşte numărul de sesizări.
Municipiul Hunedoara conduce detaşat, în clasamentul localităţilor judeţului, în privinţa numărului de reclamaţii trimise de localnici administraţiei publice. Localnicii se dovedesc interesaţi de soarta municipiului şi a zonei în care trăiesc, astfel că nu ezită să reclame problemele comunităţii. Străzile proaste din cartiere şi lipsa locurilor de muncă sunt principalele teme ale reclamaţiilor primite de primărie, prin intermediul paginilor de Internet domnuleprimar.ro şi primariahd.ro.

Marea asfaltare, fără finisaje
Oamenii reclamă, de asemenea, faptul că proiectul de modernizare a principalelor străzi şi bulevarde din municipiu a fost executat prost, în unele zone.

Potrivt reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, recepţia lucrărilor nu a fost realizată, iar constructorilor li s-a dat termen ca până în luna mai să remedieze defecţiunile constatate. În ce priveşte investiţiile şi lipsa locurilor de muncă, dezamăgirea hunedorenilor care trimit sesizări este mare.

„Avem puţine speranţe că ne vom găsi locuri de muncă, în situaţia actuală. Toţi patronii au probleme financiare şi nimeni nu mai angajează, nici măcar pe salariul minim. Sper însă ca primarul să se ţină de cuvânt şi să aducă investitori în oraş”, spune Viorel, unul dintre hunedorenii care au trimis petiţii primăriei. 

„Scopul nostru este să oferim cele mai bune oferte posibililor investitori. Negocierile purtate de noi (eu - ca primar, Mihai Leu - ca si administrator public) se duc pe toate planurile, în care se poate investi, fiind foarte conştienţi de situaţia economică a municipiului nostru. Facem tot posibilul pentru crearea unor noi locuri de muncă”, este unul dintre răspunsurile reprezetnanţilor administraţiei locale a Hunedoarei, adresat pe domnuleprimar.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările