Bărbat anchetat pentru hărţuire sexuală. O adolescentă a chemat Poliţia după ce a fost acostată cu propuneri indecente

Bărbat anchetat pentru hărţuire sexuală. O adolescentă a chemat Poliţia după ce a fost acostată cu propuneri indecente

FOTO: ARHIVĂ.

Poliţiştii au intervenit în ajutorul unei adolescente de 16 ani care s-a plâns că este hărţuită sexual de un bărbat de 52 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

O adolescentă de 16 ani li s-a plâns poliţiştilor că un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara, i-a făcut în repetate rânduri avansuri sexuale. Joi, suspectul a fost adus la Poliţie, pentru a fi audiat.

„În urmă cu aproximativ două săptămâni, un acesta a abordat-o pe minoră într-un magazin second-hand din Hunedoara, punându-i mâna pe spate şi întrebând-o dacă ar putea să îl ajute la curăţenie, la domiciliul său (fata a refuzat). În urmă cu puţin timp, adolescenta a fost abordată de acelaşi bărbat în zona magazinului din Hunedoara şi şi-a anunţat familia, care a sesizat Poliţia. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, iar minora şi bărbatul au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru clarificarea situaţiei”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Adolescenta a mai fost mai fost abordată de bărbat pe stradă şi cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare. Poliţiştii au întotocmit dosar penal privind comiterea infracţiunii de hărţuire sexuală, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Mărturia criminalului din Caracal despre Luiza: a violat-o timp de trei luni, a ucis-o la mijlocul lui iulie şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre

Ce s-a întâmplat în maşina criminalului din Caracal după ce s-a urcat Alexandra. „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“

Numai veşti bune pentru criminalul de la Caracal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările