Adolescentă dată în urmărire naţională. A fugit de 10 zile din centrul de plasament pentru minori

Adolescentă dată în urmărire naţională. A fugit de 10 zile din centrul de plasament pentru minori

Cireşica Berchi. IPJ Hunedoara.

O tânără de 16 ani a fost dată în urmărire naţională, după ce a părăsit centrul de plasament din Uricani. Adolescenta este dispărută de 10 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 8 martie, Cireşica Berchi, o adolescentă în vârstă de 16 ani, cu reşedinţa în oraşul Uricani,  a plecat voluntar din centrul de plasament din Uricani în care era instituţionalizată.

„Poliţiştii au stabilit că minora a fost adusă la centrul din Uricani în data de 21 februarie 2019, anterior fiind internată într-un centru de plasament situat pe raza municipiului Hunedoara. Din verificări se pare că minora s-ar fi deplasat spre municipiul Hunedoara, împreună cu un alt minor”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Minora a fost dată în urmărire naţională, iar persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea ei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălţime, 55 kg., ochi căprui,  părul şaten-roşcat, faţă ovală, urechi normale, bărbie proeminentă. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu geacă neagră, pantalon negru, pantofi sport albi, rucsac negru cu fluturaşi şi nu avea asupra sa bijuterii, bani sau acte.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul disperat al mamei unei fete de 17 ani: „Am nevoie de ajutor ca de aer. Fiica mea a dispărut de acasă”

Tânăra dispărută din 2017 după ce şi-a lăsat fiica în grija străbunicii. „În trecut a mai fost plecată, fiind găsită în parcări”

Ce se va întâmpla cu copila de şapte ani găsită într-un beci şi cu fraţii ei gemeni, după calvarul trăit în ultimele şapte zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: