Un minor de 16 ani a furat o autoutilitară ca să se plimbe. Unde au găsit poliţiştii autovehiculul după ce şoferul de ocazie a lovit maşina

Un minor de 16 ani a
furat o autoutilitară ca să se plimbe. Unde au găsit poliţiştii autovehiculul
după ce şoferul de ocazie a lovit maşina

Foto: arhivă Adevărul

Un adolescent este cercetat pentru furt calificat, în contextul în care a profitat de neatenţia proprietarului unei autoutilitare, care îşi lăsase maşina neasigurată şi cu cheile în contact, şi a plecat cu autovehiculul la plimbare printr-o comună din judeţul Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 iulie, poliţiştii postului de Poliţie Matca au fost sesizaţi de un bărbat de 44 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 iulie, persoane necunoscute au sustras, de pe strada din faţa locuinţei sale, autoutilitara pe care o lăsase neasigurată şi cu cheia în contact.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe cel bănuit că ar fi săvârşit această faptă, fiind vorba despre un consătean al păgubitului, în vârstă de 16 ani. Autoutilitara a fost găsită abandonată pe o stradă din localitate, prezentând avarii la partea din faţă, şi a fost restituită proprietarului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt calificat.

 

 

citeste totul despre: