Tânără accidentată grav pe o trecere de pietoni din Tecuci. Martorii spun că maşina care a lovit-o avea viteză mare

Tânără accidentată grav pe o trecere de pietoni din Tecuci. Martorii spun că maşina care a lovit-o avea viteză mare

Imagine de la locul accidentului din Tecuci FOTO ziarulzona.ro

În urma evenimentului rutier, numeroşi locuitori ai Tecuciului s-au alăturat unei iniţiative pentru ca trecerea de pietoni respectivă, aflată în plin centrul oraşului (între Primărie şi Parcul Catedralei), să fie semaforizată.

Accident rutier cu urmări destul de grave, miercuri, 22 august, în centrul municipiului Tecuci, pe trecerea de pietoni din dreptul Primăriei. 

În jurul prânzului, Simona T., o tânără în vârstă de 24 de ani din localitate, a fost izbită în plin de un autovehicul marca Opel Vivaro, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare GL 27 RKF, condus de un bărbat un bărbat de 50 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi. 

În urma impactului, fata au fost aruncată pur şi simplu pe deasupra unui autoturism VW Passat şi a suferit răni grave la cap, la membre şi la torace, fiind spitalizată. Potrivit martorilor, maşina care a lovit-o în plin circula cu viteză mare, iar şoferul nu a schiţat niciun gest că ar vrea să încetinească.

Poliţia Judeţului Galaţi a confirmat că tânăra era pe trecerea de pietoni şi că era angajată într-o traversare regulamentară. „Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale, poliţiştii întocmind, în această cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat Poliţia.

În acelaşi timp, numeroşi locuitori ai Tecuciului s-au alăturat unei iniţiative care are ca scop montarea unui semafor la amintita trecere de pietoni, unde se înregistrează frecvent accidente. Zona este foarte circulată, fiind în centrul oraşului, între Primărie şi Parcul Catedralei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: